Франківські митники попалися на нелегальному розмитненні іноземних авто

Кримінал, Новини

Посадовці, Львівської, Івано-Франківської та Рівненської митниць організували нелегальну схему розмитнення іноземних авто.

Чиновники в інтересах комерційних структур свідомо занижували митну вартість імпортованих зі США машин, про це пише Голос.if.ua з посиланням на Службу безпеки України.

Вони встигли оформити незаконне ввезення близько тисячі авто, чим завдали державі збитки на кілька мільйонів гривень. Під час слідчих дій у службових приміщеннях Львівської, Івано-Франківської та Рівненської митниць правоохоронці вилучили документацію та електронні носії інформації, які можуть підтверджувати незаконне розмитнення авто.

За результатами слідчих дій вирішується питання щодо накладання арешту на 48 елітних автомобілів.

Також здійснюється документування, що у порушення вимог Податкового кодексу України приватне підприємство, викрите СБУ, не зареєструвало податкові накладні на суму майже 44 мільйони гривень з реалізації транспортних засобів.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.