Ростислав Гудзінський: Не у день Гідності та свободи, не в інші дні українці не почуваються гідно…

Політика

Відомий на Прикарпатті громадський діяч, голова ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос» (не плутати з нещодавно створеною партією «Голос» Святослава Вакарчука.) на своїй сторінці у facebook написав, що незважаючи на 6-ту річницю революції “Гідності”, українці так і нестали почуватися вільно та гідно.

“Сьогодні День Гідності та свободи. Нажаль незважаючи на те, що минуло 6 років з часу тих трагічних подій Україна так і не стала свобідною, а українці не почали почуватися у власній державі гідно.

До влади на народній хвилі прийшли негідники та злодії, без належних знань та відповідної освіти. Як наслідок до цього часу не встановлені та не притягнуті до відповідальності винні у розстрілах на Майдані. Україна ще глибше поринула в корупцію, порушення прав людини, кумівство та злидні.

До кримінальної відповідальності не притягнуто жодного топ – чиновника не те, що з нової влади, але й часів Порошенка та Януковича. В країні режимом Порошенко фактично зруйновано правоохоронну та судову системи, систему управління державою. Всі ці фактори призвели до зневіри українців у краще майбутнє та спричинили небувалий безповоротній відплив людей за кордони України.

Мені дуже шкода, але в майбутньому нас чекають не покращення, а нові соціальні, демографічні та економічні потрясіння… Фактично Україна у світі “вовків” як маленька, худенька дівчинка, що зображена на фото залишилась сам на сам із зовнішніми та внутрішніми ворогами” -написав Ростислав Гудзінський.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.