ХІІІ «Галицький бал» в Івано-Франківську: організатори розповіли про особливості свята

Новини, Суспільство

21 листопада о 18:00 в Івано-Франківську відбудеться ХІІІ «Галицький бал», про це інформує Голос.if.ua.

З цієї нагоди сьогодні, 12 листопада, провели пресконференцію та розповіли, що цьогорічний бал відбудеться у ресторані «Pasage Gartenberg”.

Традиційно захід присвячений Міжнародному дню студентів.

Режисер балу — заслужений працівник культури, заступник декана з виховної роботи філософського факультету Прикарпатського національного університету Лілія Борисевич.

«Я завжди говорила, що ми будемо їх проводити доти, поки цього хотітиме молодь. На це свято ми запросили родину Романа Гурика, і тішимося що вони погодилися. Родзинкою свята буде Остап Зелих – лауреат міжнародних конкурсів», – розповідає Лілія Борисевич.

Учасниками балу стануть студенти, аспіранти та викладачі університетів міста, представники влади, громадських організацій, волонтери, учасники АТО.

Серед запрошених студенти з Чернівців, Тернополя та Львова. Дрескод незмінний і обов’язковий для всіх учасників заходів: для дам — бальна або вечірня сукня, а для кавалерів — фрак, смокінг або костюм з краваткою чи метеликом.

також читайте: Зіркова франківчанка прокоментувала чутки про роман з Даном Баланом

Під час свята відбудуться майстер-класи з танців такі як: полька, коломийка, бранль. Також проведуть етнопоказ дизайнерки Оксани Бейлах та модельної школи «Ювента» Тетяни Терсенової-Заводовської. Голова профкому університету Назарій Дюк розповів запрошення на бал можна придбати у «Pasage Gartenberg” та у магазинах «Wine time”. Наразі продано 10 квитків, а 20 – заброньовано. Вартість – 200 гривень на двох та 150 – на одного.

«Можливо нам доведеться додруковувати квитки. Очікуємо, що буде 400 людей. Ціну ми поставили таку, яка б була доступна кожному студенту», – каже Назарій Дюк.

На «Галицький бал» запросили вокалістів, ансамблі танцю, актрису Франківського драмтеатру Валерію Мочарську, лауреати міжнародних конкурсів, чемпіонка світу з танцювального шоу Соломія Ткачівська та інші.

«Такий захід зможе принести в місто ще більше духу краси та мистецтва. Надіємося, що свято буде світлим та гарним», – каже представник «Pasage Gartenberg” Едуард Морочобояс.

Захід пройде за підтримки Івано-Франківської ОДА та міського голови міста Руслана Марцінківа.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.