Громадський активіст Сергій Чирва звернувся до голови Івано-Франківської ОДА (документи)

Новини, Суспільство

Івано -Франківський громадський активіст Сергій Чирва звернувся із колективною заявою до голови Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля щодо утворення ініціативної групи, для створення нової Громадської ради при ОДА, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на ФБ сторінку Сергій Чирва.

Вказана ініціатива виникла у громадських активістів Прикарпаття у зв’язку із тим, що голова ініціативної групи щодо створення нової Громадської ради при Івано -Франківській ОДА Богдан Павликівський в порушення Конституції України та Постанови кабінету міністрів України № 996 від 3  листопада 2010 р. «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», не подав в триденний термін до органу управління, а саме до Івано -Франківської ОДА протокол зборів Громадської ради та список обраних представників ІГС до ГР при ОДА за результатами установчих зборів, які пройшли 17.10.2019 року. У зв’язку із цим кричущим порушенням діючого законодавства виникла необхідність повторного формування Громадської ради при Івано -Франківській ОДА на демократичних принципах, відкрито та публічно без в пливу олігархічно -кримінальних груп на цей процес.

Опубліковано Сергієм Чирвою Понеділок, 11 листопада 2019 р.

Опубліковано Сергієм Чирвою Понеділок, 11 листопада 2019 р.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.