Активісти зняли фільм про “дерибан” землі у Карпатах (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В мережі оприлюднили фільм під назвою “ЧІК”! Хто продає село Лопухово?” про дерибан земель у Тячівському районі Закарпатської області.

Фільм містить в собі виключно інформацію, яка може бути перевіреною будь-ким на сайті, карті Держгеокадастру України, про це повідомляє  Голос.if.ua з посиланням на Версії. Фільм був підготовлений в ході отримання інформації, яка надходила з різних джерел, у зв’язку з нещодавно порушеною кримінальною справою по факту масового незаконного виділення земель в с. Лопухів. Масові розкрадання земель в селі Лопухів Тячівського району Закарпатської області керуються Фабрицієм Іваном Івановичем, головою Тячівської районної ради, жителем села Лопухів та сільським головою Лопухова Фабрицієм І.Ю. За декілька місяців 2019-го року було майже повністю роздано урочище “Плайська” і частина земель Свидовця.

Власниками ділянок стали абсолютно невідомі жителям села Лопухів особи,а також особи зацікавлені в дерибані, а саме ділянки отримали жінка голови села та батько Івана Івановича, Земельні ділянки належать сільським жителям, яким були надані у користування під ведення особистого селянського господарства, а також ці землі відносяться до земель лісового фонду, і слідство має встановити, чи давав Брустурянський лісгосп погодження меж, – йдеться на сторінці Небайдужа Тячівщина.

Фільм 1 "ЧІК"! Хто продає село Лопухово?" Розслідування. Тячівський район, Свиидовець, Корупція Закарпаття.

Допоможіть поширити ! Фільм 1 "ЧІК"! Хто продає село Лопухово?". Фільм містить в собі виключно інформацію, яка може бути перевіреною будь-ким на сайті, карті Держгеокадастру України. Фільм був підготовлений в ході отримання інформації, яка надходила з різних джерел, у зв'язку з нещодавно порушеною кримінальною справою по факту масового незаконного виділення земель в с. Лопухів. Масові розкрадання земель в селі Лопухів Тячівського району Закарпатської області керуються Фабрицієм Іваном Івановичем, головою Тячівської районної ради, жителем села Лопухів та сільським головою Лопухова Фабрицієм І.Ю. За декілька місяців 2019-го року було майже повністю роздано урочище "Плайська" і частина земель Свидовця. Власниками ділянок стали абсолютно невідомі жителям села Лопухів особи,а також особи зацікавлені в дерибані, а саме ділянки отримали жінка голови села та батько Івана Івановича, Земельні ділянки належать сільським жителям, яким були надані у користування під ведення особистого селянського господарства, а також ці землі відносяться до земель лісового фонду, і слідство має встановити, чи давав Брустурянський лісгосп погодження меж.

Опубліковано Небайдужою Тячівщиною Четвер, 7 листопада 2019 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.