Відомий громадський діяч з Прикарпаття звернувся до президента України Володимира Зеленського (фото)

Новини, Політика

Відомий громадський діяч з Прикарпаття, голова ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський звернувся до президента України Володимира Зеленського з відкритим зверненням на офіційну сторінку в месенджері Facebook.

Доброго дня пане президент! Звертаюсь до Вас у зв’язку з ситуацією, яка склалася в Івано -Франківській області з призначенням голів РДА. Нам відомо, що велика кількість людей, які при режимі Петра Порошенка очолювали районні державні адміністрації планують залишитись на своїх посадах, при цьому “включаючи” свої корупційні зв’язки.

читайте також: На Прикарпаття можуть повернутися старі, одіозні чиновники???

Невизначена ситуація в кількох районах Івано -Франківської області. До прикладу Рожнятівському районі.

Скажіть будь-ласка чи можна це вважати офіційною співпрацею з режимом Порошенко? І куди поділися нові люди, які мали прийти до влади за проектом “ліфт”? Прошу розглянути це резонансне питання, щодо довіри до нової влади та надати відповідь громаді.

читайте також: До групи у ФБ Голос Прикарпаття долучився Президент України Володимир Зеленський (фото)

З повагою,                                                                                                                                                                          Ростислав Гудзінський 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.