Депутати планують купити покриття для трампліна у Ворохті за 1,3 мільйона гривень (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм

Напередодні сесії обласної ради, яка відбудеться 15 листопада, місцеві депутати вирушили на огляд спортивних майданчиків Прикарпаття.

Огляд провели в рамках виїзного засідання постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова, інформує Голос.if.ua з посиланням на ОТБ Галичина.

За три роки, кажуть депутати, на Прикарпатті вдалось відновити 147 спортивних майданчиків. Зокрема, цьогоріч відновили 24. Більшість з них будували “з нуля”.

Серед усіх об’єктів трамплін у Ворохті сьогодні в найгіршому стані. Наразі у цій місцевості створена спортивна школа. Проте, щоб вона почала функціонувати, слід зробити капітальний ремонт споруди.

За словами депутата облради та голови комісії з питань гуманітарної політики і свободи слова Юрія Черневого, на відновлення покриття трампліну потрібно 1 300 тисяч гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.