На Прикарпаття можуть повернутися старі, одіозні чиновники???

Новини, Політика

Проголошене президентом України Володимиром Зеленським оновлення чиновничих кадрів в країні, явно пробуксовує на Прикарпатті, про це інформує Голос.if.ua.

Чиновники доби режиму Петра Порошенка щільно обсіли нового голову Івано -Франківської ОДА Дениса Шмигаля успішно пройшовши «конкурси» маючи доволі скромні ділові та моральні якості. Більшість із цієї порохоботської братії  активно підтримували колишнього президента України Петра Порошенка відносно якого вже відкрито 13 кримінальних проваджень, за зловживання владою, розкрадання та інші злочини, які розслідуються ДБР та НАБУ.

Якщо ж «конкурси» на заміщення посад заступників голови Івано -Франківської ОДА та голів РДА на початковому етапі були прозорі та висвітлювався ЗМІ та за участю громадськості то на завершальному етапі  став кулуарними, непрозорими і закритими. На посади почали призначатися старі одіозні чиновники доби Петра Порошенка.

Так, у свої теплі крісла, які як містять корупційні ризики повернулося кілька заступників голови Івано -Франківської ОДА. Така ж ситуація і з призначенням голів районних державних адміністрацій. Незважаючи на виграні конкурси, переможці можуть так і не бути призначені на посади, а замість них повернутися адепти режиму Петра Порошенка.

           Читайте також: Чому не можна голосувати “ЗА” Анатолія Диріва та його друга міністра екології Остапа Семерака…? (відео)

Рішення із призначенням керівників РДА затягується і явно приймається кулуарно за лаштунками відкритої, прозорої політики, яку проголосив новий президент Володимир Зеленський.

Цікава ситуація склалася і з призначенням нового голови Рожнятівської РДА, де за нашою інсайдерською інформацією може повернутися одіозна помічниця, соратниця та протеже колишнього народного депутата України, виконувача обов’язків голови екологічного комітету ВРУ Анатолія Диріва, пані Ірина Люклян, яка вже була на цій посаді і проявила себе, як лобіст цього депутата, інтересів «Народного фронту» та партії блоку «Петра Порошенко».

           Читайте також: Анатолій Дирів подає скарги намагаючись втримати депутатський мандат (відео)

Отже чи спрацює гасло президента України Володимира Зеленського щодо оновлення влади і очищення її від осіб, які працювали на парті, клани та бізнес-угрупування, чи так і залишиться декларацією ми вже незабаром дізнаємось. Однак перші тривожні дзіночки у владній вертикалі України з одіозними призначеннями старих регіоналів, порохоботів та підозрюваних у корупції старих чиновників показують, що в нашій країні змінються не умови політичної гри, а лишень бенефіціари, які отримують прибуток з корупційних та злочинних схем.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.