У Калуші поліції допомагають патрулювати 24 військовослужбовці

Кримінал, Новини

За дорученням міського  голови Ігоря Матвійчука 30 жовтня відбулася нарада під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко з представниками  правоохоронних органів.

На нараді розглядалося питання інформаційної взаємодії між правоохоронними органами і відповідними підрозділами виконавчого комітету міської ради, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Калуш ФМ.

Значну увагу на нараді приділили і взаємодії працівників  громадського формування Калуська «Міська варта» з працівниками Калуського відділу поліції, зокрема по запобіганню стихійної торгівлі на території міста.

З  серпня 2019 року на допомогу працівникам відділу поліції по охороні громадського порядку на вулицях м. Калуша створено самостійні патрулі з військовослужбовців Національної гвардії 3-ї патрульної роти військової частини 1241.

На патрулювання в місті залучаються 24 військовослужбовці, які розподілені на 1 автопатруль і 6 піших патрулів, 2 з яких зі службовими  собаками.

За період  з 1 серпня по 30 жовтня військовослужбовці затримали та доставили в Калуський відділ поліції 66 осіб за адміністративні правопорушення та 3 особи за кримінальне.

Спільні патрулювання на вулицях міста сприяють зниженню кількості  правопорушень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.