«Турборежим» Кабміну: скільки обіцянок вже дали Гончарук і міністри (інфографіка)

Економіка, Новини

У «турборежимі» перші місяці працювала не тільки Верховна рада, а й уряд: у прем’єра Олексія Гончарука та його міністрів вже 801 обіцянка. І, судячи з усього, зупинятися на цьому вони не мають намірів, про це пише Голос.if.ua.

Сам Гончарук вже значно обійшов за кількістю зобов’язань свого попередника Володимира Гройсмана. Детальніше – в аналітиці «Слово і Діло».

До 801 обіцянки Кабміну входять 316 поточних (непрограмних) обіцянок всіх міністрів, 383 обіцянки з програми діяльності Кабміну та 102 поточні обіцянки Гончарука.

Сам прем’єр-міністр обіцяє дуже активно – за два місяці роботи вже 102 зобов’язання. Для порівняння, у Володимира Гройсмана за той самий термін було всього 26 обіцянок. При цьому і в програмі діяльності Кабміну Гончарука більше обіцянок, ніж у Гройсмана: 383 проти 103.

Серед міністрів найбільше наобіцяв глава Міністерства енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель – 70 обіцянок, 55 із них він повинен виконати згідно з програмою Кабміну. Трохи менше, 67 обіцянок, у міністра економіки Тимофія Милованова. У міністра оборони Андрія Загороднюка 52 зобов’язання, причому більш ніж половина з них – непрограмні.

Менше за всіх обіцянок потрібно виконати віцепрем’єру з питань євроінтеграції Дмитру Кулебі – всього 13. А найменше програмних зобов’язань у міністра Кабміну Дмитра Дубілета і міністра соціальної політики Юлії Соколовської – по 5.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.