Денис Шмигаль: Сьогодні українцям необхідно не дати політикам загратися в політичні ігри

Новини, Політика

Сьогодні в Івано-Франківську в рамках відзначення 101-ої річниці листопадового зриву в холі адміністративної будівлі відбулася презентація банерної виставки історичних матеріалів, підготовленої обласною державною адміністрацією спільно з обласною радою та Музеєм визвольних змагань ім.С.Бандери.

У презентації виставки взяв участь голова облдержадміністрації Денис Шмигаль, пише Голос.if.ua.

«Українська держава 100 років тому утворилася, тому що було бажання українців ЗУНР і УНР до об’єднання. Вона проіснувала недовго і коріння її військової поразки лежали у політичній площині, оскільки тогочасні політики ЗУНР і УНР не змогли знайти спільної точки зору, одні шукали ворога на сході, інші – на заході. І сьогодні, через 100 років, ми маємо практично дзеркальну ситуацію. Наше завдання, знаючи цей урок історії, не припуститися тієї ж помилки. Сьогодні українцям необхідно не дати політикам загратися в політичні ігри. Україна має бути єдиною, соборною, самостійною, неподільною державою в колі європейських держав, а не давати використовувати себе, як буферну зону. Стратегія нашої перемоги в монолітності і єдності, і я переконаний, що ми рухаємося в правильному напрямку і чітко розуміємо, чого хочемо», – наголосив Денис Шмигаль.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.