У Франківську провели Майстерню професій

Новини, Суспільство

Днями працівниками Івано-Франківського міського центру зайнятості за підтримки департаменту освіти та науки міської ради та роботодавців міста проведено профорієнтаційний інтерактивний захід під назвою «Майстерня професій» на базі загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 з поглибленим вивченням англійської мови.

Служба зайнятості проводить різноманітні профорієнтаційні заходи для того, щоб допомогти молодій людині вибрати правильний професійний шлях, інформує Голос.if.ua з посиланням на ІФ ОДА.

Кожен з учнів мав можливість познайомитися з багатьма цікавими, творчими та потрібними професіями. Школярі на годину поринути у справжнє доросле життя, «приміряли» на себе різні професії, виконуючи завдання під час майстер-класів.

Звісно, вибір професії – це справа не одного дня. Діти зробили перший важливий крок, який, можливо, і приведе до правильного професійного вибору, що дозволить їм в подальшому стати успішними та задоволеними життям. Світ професій великий і різноманітний. Він постійно змінюється. Тож насамкінець працівники служби зайнятості побажали молоді успіхів, не загубитись і знайти своє місце в цьому розмаїтті професій.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.