Гриби з паприкою в духовці

Здоров'я, Новини

Страва красиво виглядає і стане відмінним доповненням до святкового столу.

Цю закуску потрібно готувати одразу у подвійному або потрійному обсязі. Бо вийде вона просто дивовижно смачною, а значить її з’їдять за лічені хвилини, інформує  Голос.if.ua. з посиланням на Ukr.Media.

Для того, щоб надати страві пікантність, додайте до неї паприку. Вона ж і надасть страві легкий червонуватий відтінок. Можна використовувати як класичну паприку, так і копчену. Або ж замінити її куркумою. Тоді страва буде мати жовтий колір і трохи інший смак.

Необхідні продукти

  • 500 грамів печериць
  • 2 столові ложки сметани
  • 1 їдальня ложка майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець, паприка

Починаємо приготування

  1. У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо печериці і відварюємо протягом 5 хвилин. Готові печериці перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати. Просушуємо від зайвої вологи
  2. У майонез додаємо сметану, часник пропущений через прес, сіль, перець і паприку за смаком. Все добре перемішуємо.
  3. Готовий соус додаємо до грибів і перемішуємо. А потім перекладаємо у форму для випічки і ставимо в духовку. Випікаємо 15 хвилин при температурі 220 градусів.
  4. Готову закуску перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.