Ні капітуляції та продажу землі! Якщо згоден, зроби репост (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика

Близько 50 людей, переважно представники партії «Національний Корпус» вийшли на протест на площі під адмінбудинком в Івано-Франківську у межах акції “Ні, капітуляції!”.

Сьогодні – десятий день, відколи розпочалися мітинги проти «Формули Штайнмаєра», про це пише  Голос.if.ua.

Оновлена вимога – зустріч президента з представниками штабів спротиву, щоб закрити тему «Формули Штайнмаєра».

Активісти хочуть, щоб голова Івано-Франківської ОДА звернувся до президента Володимира Зеленського й передав вимоги Штабу спротиву капітуляції.

Керівник “Штабу національного спротиву капітуляції України” Сергій Сивачук каже, що акція має мирний характер. Він зазначає – не можна мовчки потурати різним “формулам Штайнмаєра”.

“Наша основна вимога – зустріч Володимира Зеленського з регіональними представниками штабів нацспротиву, на якій він має дати чіткі гарантії. Сьогодні ми підтримуємо колег з усієї України. Добре, що у Франківську ситуація і позиція влади стосовно “формули Штайнмаєра” чітка, але не у всіх регіонах України вона є такою. Ми хочемо точно знати, що наша вимога “Ні капітуляції!” буде дотримана”, – каже Сивачук.

Згодом декілька активістів піднялися до голови Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля, проте виявилося, що він перебуває у відрядженні в Києві. Замість нього до учасників акції спустився заступник голови Івано-Франківської ОДА Василь Івасик.

Він прийняв звернення з вимогами активістів та пообіцяв передати ці документи Шмигалю.

Детальніше у відео від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.