Свавілля в екстреній медицині Прикарпаття продовжується! (документи)

Кримінал, Новини

Відомий в Івано -Франківську профспілковий та громадський діяч, лікар вищої категорії Івано -Франківської СШМД Богдан Венник на своїй сторінці у ФБ Богдан Венник повідомив, про новий факт тиску, пише Голос.if.ua.

Зокрема Богдан Венник зазначив:

“Ось і маємо продовження кремінального злочину вчиненого головним лікарем Івано – Франківського обласного центру естреної медичної допомоги Мироном Матейном.
Як , тільки заява про злочин, а саме: перешкоджання профспілкової діяльності та погроза вбивством була зареєстрована в обласному упрвлінні національної поліції п. Матейко розпочав проти мене активні дії…
Використовуючи своє службове становище, в кримінальний конфлікт з головою проспілки іншої організації, втянув своїх підлеглих.
Так, 18.10.2019 р. п. Матейко ініціював службове розслідування (судилище), мета якого, відкликання заяви про злочин в нацполіцію!
Що цікаво, мені інкримінують затримку виклику, який я мав підтвердити на смартфоні???
Ось тут і криється саме цікаве, 12 вересня лікарям станції швидкої медичної допомоги вручили (навязали) смартфони Lenovo Phab 2 Pro, які ще в 2017 році були зняті з виробництва через масу технічних недоліків… ( А ось хід кнопок не доопрацьований: вони люфтять і легко натискаються, що призводить до довільних спрацьовувань в кишені або під час перехоплення смартфона.)(https://root-nation.com/…/smar…/ua-lenovo-phab-2-pro-review/)
Більш того, ні наказу про впроадження смартфонів в роботу, ні сертифікатів відповідності та якості даних смартфонів ніхто не бачив.
На даний час бачимо, що М. Матейку на плювати на закони, він продовжує їх зневажати. Порушує кодекс законів про працю, який зобовязує керівника установи повідомляти профспілки про зміни умов праці, та ознайомлювати кожного працівника (під розписку) про дані зміни, порушує ст.21 ЗУ Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності.
Відчуваючи свою безкарність та маючи впливових “друзів” М. Матейко начхав на закони та мораль, для нього головне отримати всі фінансові потоки в свої руки, навіть за рахунок Івано – Франківської та Калуської станцій швидкої медичної допомоги!” 
– зазначив Богдан Венник.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.