У Міністерстві інфраструктури не дали грошей на франківський міст

Новини, Суспільство

Міністр інфраструктури порадив Оксані Савчук шукати гроші на міст у місцевому бюджеті, про це інформує Голос.if.ua.

У Міністерстві інфраструктури відмовили народній депутатці від Івано-Франківська Оксані Савчук у виділенні 150 млн грн на добудову моста через Бистрицю Солотвинську.

Оксана Савчук звернулася з депутатським запитом до прем’єр-міністра Олексія Гончарука та міністра інфраструктури Владислава Криклія. В запиті нардепка просить уряд посприяти у співфінансуванні будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна в Івано-Франківську.

Савчук просила виділити на добудову моста 150 млн грн. За її підрахунками, кошторисна вартість будівництва становить 594,6 млн грн. Зокрема, будівництво самого моста – 212,3 млн грн, розв’язки – 346,4 млн грн та під’їзної дороги – 35,9 млн грн.

Станом на 1 вересня, зазначила депутатка, з міського бюджету профінансовано 139 млн грн.

У відповіді на запит міністр інфраструктури Владислав Криклій написав, що будівництво нового моста у межах Івано-Франківська “належить до відання територіальної громади”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.