Великі окуляри повертаються у моду: стильні тенденції

Новини, Суспільство

Якщо ви теж не любите примружуватись від сонця і у вашому арсеналі багато сонцезахисних окулярів, читайте далі, про це інформує Голос.if.ua.

Нарешті мода на маленькі окуляри пройшла! У минулому сезоні бренди ніби змагалися, хто зробить окуляри менші і вже, забуваючи про те, що окуляри не тільки декоративну роль повинні грати, але і функціональну. Віддаючи данину «Матриці», ми постійно жмурились на сонці і заробляли нові зморшки. Але цей час минув! Зараз в моду знову повертаються великі окуляри.

Тому, пані, діставайте свої забуті аксесуари і змахуйте з них пил! Ось найбільш модні форми наступного року.

Оновлений Wayfarer

Більш кутасті і більш гострі, оновлені Wayfarer, ймовірно, найлегша тенденція, щоб схопити і вийти за двері в цьому сезоні. Обирайте чорне на чорному для гламурного погляду на класику або зелені лінзи для вінтажного відтінку стилю, який насправді набирає популярність з 1956 року. В якості альтернативи, ви завжди можете просто оновити свою поточну пару Ray-Bans.

Натхненні 90-ми

Отже, окуляри все ще не перейшли на занадто великий розмір XL. Тому, якщо ви віддаєте перевагу мініатюрним оправам, подумайте про те, щоб стрибнути на підніжку 90-х, де стилі варіюються від прямокутної до овальної форми і зазвичай сидять вище на обличчі, підкреслюючи вилиці. Бонусні бали отримаєте, якщо ваша модель буде з золотою фурнітурою.

Пластикові авіатори

Якщо треба виділити одну модель, яка буде в моді завжди — це, звичайно, авіатори. Це класичний американський стиль (серйозно, вони були винайдені для захисту очей пілотів під час Першої світової війни), але ви можете надати своїм заокругленим окулярам нову родзинку.

Зокрема, зробіть це, вибравши пару не в класичній металевій оправі, а в пластиці. Чим вони грубіші, тим краще, тому не соромтеся надягати пару, яка трохи брутальніша, ніж ваш повсякденний стиль. Ми обіцяємо, що вони будуть добре виглядати як з футболкою, так і з милою блузкою.

Окуляри в черепаховій оправі

Хочете елегантно віддати данину моді ретро? Знайдіть пару закруглених прямокутних сонячних окулярів в черепаховій оправі, і ми обіцяємо, що ваша мама (і навіть бабуся) схвалять і покажуть такі ж, які вони носили в молодості. Вони елегантні, поза часом і в світі окуляр займають те ж місце, що і перлове намисто у світі прикрас — адже вони володіють вродженою здатністю надавати більш вишуканий вигляд.

Округле котяче око

Приберіть гострі кути. Котяче око все ще актуальне в 2020 році, але тільки якщо воно буде повніше і кругліше свого незграбного брата. Це найкраще виглядає з градуйованими лінзами, тому шукайте всі відтінки від чорного до сірого або коричневого до бежевого. І не бійтеся спробувати цей силует в несподіваному кольорі, наприклад, в темно-синьому.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.