У День захисника рух центром Києва перекриватимуть: масові акції

Новини, Політика

14 жовтня рух транспорту центральними вулицями Києва перекриватимуть через анонсовані акції, які розпочнуться орієнтовно з 14:00, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Національну поліцію.

У понеділок в центрі столиці пройдуть дві ходи, маршрутом руху колон проїзд для транспорту буде тимчасово перекритий.

Одна колона пройде маршрутом від парку імені Тараса Шевченка до вулиці Банкової, інша – від парку імені Тараса Шевченка до вулиці Грушевського (площа Конституції).

Після проходження колони рух вулицями буде одразу поновлюватись, зазначили у поліції.

Довідка від Голос.if.ua: 

  • У День захисника України, у Києві проведуть марш “Ні капітуляції” з вимогою до президента Володимира Зеленського не застосовувати “формулу Штайнмаєра” для вирішення конфлікту на Донбасі. Також планується низка інших акцій14 жовтня відзначають День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці.
  • День захисника України офіційно встановлений 14 жовтня 2014 року. Цього дня в Україні також відзначається День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та річниця створення УПА.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.