В Івано-Франківську молоді курсанти МВС склали присягу на вірність українському народові

Новини, Суспільство
11 жовтня, напередодні Дня захисника України на території Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України відбувся символічний захід. В урочистій обстановці 79 курсантів 1-го курсу склали Присягу на вірність Україні та її народу, про це інформує Голос.if.ua.

Захід розпочався з внесення Прапора України та прапора НАВС.

В урочистих заходах взяли участь перший проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Станіслав Гусарєв, начальник обласної поліції полковник поліції Володимир Голубош, керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Роман Маланій та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради Ігор Влізло.

«Я пишаюся вашим вибором. Ви пройшли табірний збір, а попереду навчання, практика і стажування. Переконаний, що у вас все вдасться. Для цього потрібно докласти максимум зусиль і постійно вчитися. Сьогодні ви присягнули на вірність. Напередодні величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, нехай вона вас оберігає. Здоров’я вам, Божої благодаті, всіх гараздів. Слава Україні!» – з вітальним словом звернувся до курсантів Станіслав Гусарєв.

Від імені керівництва Нацполіції та від себе особисто привітав першокурсників начальник Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош: «Шановні курсанти, сьогодні не просто святковий, але й дуже відповідальний день, який закарбується на все життя. Хочу подякувати за ваш вибір – служити українському народові. Дякую батькам, рідним, близьким, які вас у цьому підтримали. Ви свідомо вибрали цю нелегку, але надзвичайно потрібну і поважну професію. Бажаю вам на цьому шляху реалізуватися з повною віддачею, стати високоефективними захисниками прав та свобод людини і громадянина. Слава Україні!»

Від курсантів слово надали першокурсниці Ірині Стефановській. Після цього курсанти поклали квіти до пам’ятника Мужності, вірності й героїзму правоохоронців. Відтак, курсанти пройшлися урочистим маршем у супроводі духового оркестру.

На звершення заходів усіх присутніх музичним подарунком привітали курсанти третього та четвертого курсів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.