11 жовтня на стадіоні «Динамо» відбудеться фінал 5-го сезону Кубка Героїв АТО

Здоров'я, Суспільство

Фінальні поєдинки вже п’ятого за ліком сезону Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО традиційно відбудуться на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського напередодні Дня Захисника України сьогодні 11 жовтня,інформує Голос.if.ua .  

О 13:00 розпочнеться матч за третє місце між командами ФК «ДонОВК» (Маріуполь) та ФК «Президентський полк ЗСУ» (Київ).

О 15:00 розпочнеться фінал, у якому зійдуться ФК «Ягуар НГУ» (Калинівка, Вінницька обл.) та ФК «SB Team ЦУ СБУ» (Київ).

Одразу після завершення фінального поєдинку розпочнеться урочиста церемонія нагородження переможців та призерів.

Вхід на матчі вільний. Запрошуємо всіх шанувальників футболу!

Нагадаємо, в півфінальних матчах за Кубок Героїв АТО Ягуар НГУ обіграв Президентський Полк ЗСУ 1:0, SB team ЦУ СБУ переміг ДонОВК ЗСУ 2:1.

Футбольна Ліга учасників АТО – єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де змагаються 100% учасників бойових дій – захисників України.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які змагалися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.