На Прикарпатті судитимуть трьох військових, котрі побили та пограбували чоловіка

Кримінал, Новини

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону затвердила та направила до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області обвинувальні акти щодо трьох військовослужбовців строкової військової служби однієї із військових частин Прикарпаття.

Про це повідомляє  Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу військової прокуратури Західного регіону України.

У ході слідства встановлено, що вказані солдати у квітні 2019 року, діючи спільно та з корисливих мотивів, напали на 23-річного іванофранківця, заподіяли йому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа та забрали мобільний телефон.

Дії трьох учасників інциденту, що трапився в місті Коломия, кваліфіковано за ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений групою осіб).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура гарнізону, а досудове розслідування – Коломийський відділ поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.