Цього року на дорогах Прикарпаття у ДТП загинули семеро дітей

Новини, Суспільство

Понад півтори сотні травмувалися. Загинули четверо дітей-пасажирів, одна дитина-пішохід та двоє неповнолітніх водіїв.

Про це повідомили в ювенальній превенції Прикарпаття, пише Голос.if.ua.

У результаті наїзду автотранспорту травми отримали 57 юних пішоходів, ще 58 малюків та підлітків зазнали тілесних ушкоджень, бо були пасажирами автівок.

В аваріях постраждали 15 дітей-велосипедистів, а також 16 водіїв авто- та мототранспорту, які не досягнули 18-річного віку.

“Причини дитячого дорожньо-транспортного травматизму різні і залежать як від поведінки самих дітей, так і від дорослих. Зважаючи на це, ювенальні поліцейські вкотре наголошують усім учасникам дорожнього руху: безпека на дорозі залежить від кожного зокрема, а порушувати Правила – означає ризикувати своїм життям і здоров’ям та наражати на небезпеку оточуючих. Про це, передусім, слід пам’ятати дорослим, сідаючи за кермо автотранспорту з дитиною у салоні чи перебігаючи вулиці з малюками у невстановленому місці”, – коментують правоохоронці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.