Зеленський вичитує жарти «Кварталу 95» про себе і дружину

Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський вичитує жарти, які сценаристи “Кварталу 95” пишуть про нього і його дружину Олену.

Про це учасниця студії Олена Кравець розповіла ведучій програми “Світське життя” Катерині Осадчій.

Так, на запитання ведучої, чи не заважає Олені Кравець дружба з родиною глави держави пародіювати Олену Зеленську, актриса відповіла: “По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну ми ж думаємо, що говоримо. Це дуже цікаво. Мені здається, такого не було ніколи. Цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подругу”.

За словами Кравець, вона до цих пір не вірить, що Зеленський став президентом.

“Іноді себе щипаю, тому що коли дивлюся на нього, я не вірю в це. Я його не перейменувала в телефоні, він “Вовка”. Це дуже класно, що нічого в наших відносинах не змінилося”, – додала Кравець.

А ще, за її словами, Зеленський якось сказав, що повернеться в “Квартал 95” через п’ять років.

“На День Незалежності я його набрала, щоб сказати, що дуже класна промова, з комом в горлі. А він каже: “Будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі і я ж через п’ять років планую повернутися”. Я: “Серйозно?”. Він: “Звичайно”. Він, до речі, не пішов ні з однієї групи. Тобто в соцмережах, де група “Кварталу 95″, він там є і він там іноді щось навіть пише”, – додала Олена Кравець.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.