У франківському виші красуні змагалися за титут “Міс Переклад” (фото)

Новини, Суспільство

Шість студенток Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу змагалися за титул «Міс Переклад 2019», про це інформує Голос.if.ua. 

Шість конкурсанток – Роксолана Джоган (ФІЛм-19-1), Юлія Суп (ФІЛ-17-1), Ірина Трощук (ФІЛ-19-1), Яна Панчишин (ФІЛ-19-2), Вікторія Бутар (ФІЛ-18-1), Анастасія Мельник (ФІЛ-19-1) – не тільки порадували око елегантним дефіле, але й продемонстрували неабияку ерудицію, відповідаючи на складні запитання ведучих; кмітливість, розгадуючи загадки; й знання іноземної мови, адже діалог вівся тільки англійською, інформує пресслужба університету.

«Міс Переклад 2019» стала Вікторія Бутар, яка також була визнана «Міс глядацьких симпатій».

Ірина Трощук здобула звання «Міс Оригінальність», Анастасія Мельник – «Міс Елегантність», Юлію Суп було названо «Міс Витонченість», а Яну Панчишин – «Міс Чарівність». «Віцеміс Переклад» стала Роксолана Джоган.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.