В Управлінні ДСНС Івано-Франківської області відбулася Колегія за підсумками роботи за 9 місяців 2019 року

Новини, Суспільство

3 жовтня відбулося засідання Колегії  під головуванням  начальника  Управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимира Чернецького. У роботі колегії   також взяли участь працівники Управління ДСНС в області та керівники його територіальних підрозділів. про це інформує Голос.if.ua.

Розпочалася Колегія святковим моментом – урочистим проведенням на заслужений відпочинок  працівників Служби порятунку – Миколи Костюка, Сергія Порціни, Олександра Сідорова, Степана Савчина. Також начальник  Управління ДСНС в області вручив чергові спеціальні звання, нагрудні знаки «За відзнаку в службі», подяку МВС України, почесну грамоту та грамоту ДСНС України працівникам Управління.

Далі згідно порядку денного було заслухано доповідачів та проведено обговорення найактуальніших питань діяльності Управління ДСНС в області.

В ході засідання Колегії, зокрема, розглядалися питання про результати роботи підрозділів Управління ДСНС в області за 9 місяців та завдання на четвертий квартал поточного року з питань реагування  на надзвичайні ситуації, про стан готовності сил та засобів У ДСНС в області до виконання завдань за призначенням в осінньо-зимовий період.

Також йшлося про питання організації цивільного захисту,  а також стан улаштування автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення, про стан матеріально-технічного забезпечення підрозділів та стан виконання заходів передбачених діючими міськими (районними) програмами сфери компетенції У ДСНС в області.

Зокрема, як наголосив начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький, велику увагу варто приділити профілактиці та недопущенню пожеж в осінньо-зимовий період.

Підбиваючи підсумки Колегії, начальник  Управління ДСНС в області Володимир Чернецький  наголосив на належному виконанні  всіх  прийнятих рішень Колегії та відповідальності виконавців за покладені на них завдання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.