В Франківську батьки стурбовані обмеженням доступу до шкіл (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні ГО “Мами Прикарпаття” з батьками здобувачів освіти передали інформаційні плакати Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

На зустрічі були присутні батьки, яких обурює те, що їм забороняють заходити у школу. Також поспілкувалися з керівником департаменту щодо доступу батьків до навчальних закладів, пише Голос.if.ua.

“Буває, що батьки не знають всі свої права чи/та права дітей, тому часто звертаються до нас за консультацією. Ситуації бувають різні… Ми прагнемо, щоб учасники освітнього процесу були проінформовані та обізнані. Надіємось, що плакати розмістять у кожній школі нашого міста на видному місці, і це стане ще одним кроком на шляху до побудови довірливих стосунків між батьками та школою”, – розповіла керівник ГО «Мами Прикарпаття Мар’яна Вершиніна.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.