У курортній Ворохті ціни б’ють всі рекорди (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм

Вихідними кореспонденти Голос.if.ua відвідали мальовниче місто Ворохта, що знаходиться у туристичній зоні Українських Карпат.

Знімаючи сюжет, про одного із міністрів часів Порошенка, який ні дня не працюючи у бізнесі, в порушення усі можливих екологічних норм збудував для своєї родини чималеньку «хатинку» в Карпатському Національному природному парку,  журналісти надихавшись поки, що ще свіжого повітря, не на жарт зголодніли і тому вирішили зайти в одне із місцевих кафе. Яке ж було наше здивування коли ми побачили меню, ціни за страви за словами офіціантів були змінені у сторону зростання в липні 2019 року і це при тому, що вже більше ніж пів року гривня укріплюється по відношенню до провідних валют світу. Дивно, що у найбіднішій країні Європи підприємці, які перебувають на єдиному податку незважаючи на величезні прибутки деруть з туристів по максимуму, сплачуючи мізер до бюджету країни. А, де ж наш Антимонопольний комітет, податкова та інші регулятори, які би мали реагувати на такий стан речей, питання як то кажуть риторичне… Отож кожен підприємець робить, що хоче встановлюючи нічим не вмотивовані ціни, які вже вищи від Європейських. Ось так і живемо…

Подробиці у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.