Прикарпатців запрошують на Свято Неба

Новини, Суспільство

У неділю, 13 жовтня 2019 року, на Прикарпатті проведуть «СВЯТО НЕБА: Eco-Active life Style».

Про це повідомив директор Дністровського регіонального ландшафтного парку Михайло Ковтун, інформує Голос.if.ua.

Місце проведення фестивалю села Ісаків або Одаїв Тлумацького району.

Метою заходу є популяризація екотуристичної привабливості Дністровського РЛП через впровадження нових форм організації дозвілля. У такий спосіб організатори хочуть підвищення туристичної привабливості Дністровського РЛП та суміжних територій; популяризації дельтапланерного та парапланерного спорту як засобу активного відпочинку; екологічне виховання; підтримки творчих ініціатив та залучення до активних форм дозвілля громадських організацій, державних установ, підприємств, комерційних груп та сімейних компаній; формування нової традиції в культурному житті шляхом впровадження нових технологій в культурно-масових та спортивних заходах; стимулювання творчого, інтелектуального, духовного, фізичного розвитку дітей і молоді, організація дитячого та сімейного дозвілля; пропаганди здорового та активного способу життя; залучення мешканців та гостей регіону до змістовного дозвілля, раціонального використання вільного часу.

“Цьогоріч жовтневий захід відбудеться у форматі «Eco-Active life Style» – простір під відкритим небом, де ми будемо більше говорити про екологію, збереження навколишнього середовища (особливо про Дністер з можливим будівництвом каскаду із 6 ГЕС, карпатські річки та малу гідроенергетику, Боржаву та вітряки), сортування сміття та боротьбу зі стихійними сміттєзвалищами, а також цікаво й змістовно проводити час”, – відзначає Ковтун.

Обов’язковий елемент одягу на фестивалі – зеленого кольору, а плата за вхід – кришечки від пластикових пляшок.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.