“Золота палітра -2019” в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У Музеї мистецтв Прикарпаття – “Золота палітра”. Цей артпроєкт уже вдруге в нинішньому році презентують івано-франківські художники, про це інформує Голос.if.ua. 

Вони об’єдналися у “Мистецьке братство”. А ще до свого дружнього гурту запросили митців з шести областей України. В активі цієї громадської організації – понад два десятки групових та персональних виставок, низка творчих пленерів та благодійних аукціонів. Експозиція “Золотої палітри” теж досить вагома. Це – шість десятків різножанрових картин. Відтак виставка виглядає різнобарвною, розлогою за тематикою , техніками і стилями.

Мистецькі асамбляжі, натюрморти, пейзажі, портрети… Колективна виставка “Мистецького братства” декларує творчу індивідуальність художників. Адже кожен із “братчиків” має власну творчу історію і відповідний малярський почерк. А головне, володіє талантом вихопити із буденної повсякденності мотив, який на полотні, картоні чи аркуші паперу перетворюється у художній образ.

“Мистецькому братству” виповнилася перша річниця з часу заснування. У його рядах – члени Національної Спілки художників, заслужені художники України, викладачі Інституту мистецтв, а також люди інших професій, для котрих мистецтво стало сенсом життя.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.