Прикарпатські рятувальники пильнують рибалок, які приходять до осінніх водойм

Новини, Суспільство

27 вересня 2019 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 3 рейди моточовном, про це інформує Голос.if.ua.

Зафіксовано порушення Правил охорони життя людей на водних об’єктах та Правил судноплавства 5 відпочиваючими громадянами під час використання прокатних плавзасобів (переміщення громадян на катамаранах під час їх руху). З відпочиваючими громадянами проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 2 рибалками, які знаходились в небезпечному місці.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 3 відпочиваючими громадянами.

27 вересня 2019 року на міських озерах м. Івано-Франківську, в м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.