Чому корисно їсти виноград з кісточками?

Здоров'я, Новини

Виноградні кісточки мають цілий спектр корисних властивостей і тому ковтати їх не тільки не шкідливо, але рекомендовано. Зокрема, виноград з кісточками рекомендується їсти людям, які страждають захворюваннями серця.

Фахівці розповіли, що виноградні кісточки допомагають запобігати розвитку раку, про це повідомляє Голос.if.ua. Цим ефектом володіють антиоксиданти, що містяться в них. Наприклад, в них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється на клітини раку молочної залози, шкіри або простати.

Також виноградні кісточки зміцнюють кровоносні судини і сприяють очищенню крові. З цієї причини вони корисні для сердечників. Крім цього, кісточки містять речовини, що активізують кровообіг, і в цій якості корисні в боротьбі з випаданням волосся.

Одне з безсумнівно цінних властивостей кісточок винограду полягає в тому, що вони насичені вітаміном Е, який має антиоксидантну дію, запобігає проблемам з очима, омолоджує шкіру.

“Виноградні кісточки володіють протизапальними властивостями і корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника”, – констатували фахівці.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.