На Бурштинському водосховищі спіймали чергового браконьєра

Кримінал, Новини

Під час здійснення контролю за дотриманням правил рибальства на Бурштинському водосховищі франківські рибпатрульні виявили випадок браконьєрства поблизу села Коростовичі Галицького району, про це інформує Голос.if.ua.

Близько 7 години ранку держінспектори затримали мешканця Калуша, який з надувного гумового човна здійснював вилов риби забороненим знаряддям – сіткою (75 метрів). В улові порушника були 14 екз. риб: карась сріблястий – 13 шт. та плітка – 1 шт.

Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала три кілограми.

За фактом браконьєрства на особу складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Човен, заборонене сітне знаряддя лову та незаконно добуту рибу вилучено. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника правил рибальства до відповідальності – накладення штрафу від 340 до 680 грн.

“Є підстави вважати, що за рішенням суду буде конфісковано не лише сітку, але й браконьєрський човен”, – повідомив в.о. начальника Івано-Франківського рибоохоронного патруля Ігор Корсун.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.