В Івано-Франківську аварійно приземлився літак із 90 пасажирами на борту

Новини, Суспільство

19 вересня в міжнародному аеропорту “Івано-Франківськ” здійснив аварійну посадку літак, що прямував рейсом “Валенсія – Київ”. На борту перебувало 90 пасажирів включно з екіпажем. Постраждалих немає.

Причиною аварійної посадки стала несправність шасі, про яку повідомив датчик, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

До місця події виїжджали рятувальні служби. Близько 22 години вони отримали команду “відбій”, оскільки рейс приземлився без негативних наслідків.

В міжнародному аеропорту “Івано-Франківськ” журналістам 24 каналу прокоментували, що рейс здійснювала авіакомпанія МАУ.

Що відомо про літаки МАУ? Всього в найбільшій авіакомпанії України МАУ в наявності є 46 літаків. Згідно з даними реєстру цивільних повітряних суден України (станом на 14 червня 2019 року), найновішими авіалайнерами тут є Boeing 737-800 (2018 року виготовлення), а найстарішим – Boeing 767-300 (1991 рік виготовлення). Середній вік аерофлоту компанії – 13 років.


Середній вік флоту популярних міжнародних авіакомпаній

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.