“На Прикарпатті зросла кількість вбивств та злочинів пов’язаних з тяжкими тілесними ушкодженнями”, – прокуратура області

Новини, Суспільство

Сьогодні, 20 вересня, під час сесії обласної ради депутати заслухали звіт т.в.о.  прокурора Івано-Франківської області Володимира Торованина.

За словами посадовця, за шість місяців поточного року вдалося не допустити росту злочинності на Прикарпатті, пише Голос.if.ua з посиланням на Правда.іф.

“Всього на Прикарпатті за шість місяців 2019 року зафіксовано 4355 злочинів. Краще спрацювали правоохоронні органи у виявленні злочинів у сферах господарської діяльності, хабарництва та обігу наркотичних засобів. Разом з тим відбувся ріст злочинності в окремій категорії злочинів, таких як вбивства та злочинів пов’язаних з тяжкими тілесними ушкодженнями. За І півріччя було виявлено 6 організованих злочинних угрупувань. Шість членів цих груп засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі. Впродовж 6 місяці скеровано 55 обввинувальних актів щодо вчинення корупційних злочинів. За ці злочини судами засуджено 8 осіб.  У сфері охорони надр 9 обвинувальних актів скеровано до суду, накладено 14 арештів.  Окрім того, 8 кримінальних проваджень у сфері грального бізнесу. За звітний період прокуратурою заявлено цивільних позовів на суму 280 млн.грн.”, – сказав Торованин.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.