“Слугу народу” спіймали на кнопкодавстві в другому ряду

Новини, Політика

3 вересня народний депутат-мажоритарник від “Слуги народу” Сергій Литвиненко проголосував за іншого “слугу”, ймовірно Олександра Скічка, про це інформує Голос.if.ua  з посиланням Громадський рух “Чесно“.

Дослівно: “Порушником виявився нардеп від “Слуги народу”, мажоритарник з округу №156 на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) Сергій Литвиненко. Він кнопкодавив, ймовірніше за все, за іншого “слугу”-мажоритарника — Олександра Скічка (округ №197, Черкащина). Фраза “ймовірніше за все” означає, що це місце офіційно закріплене за Скічком, проте є ймовірність, що у слоті його пульта могла перебувати картка іншого депутата”.

Деталі: Факт кнопкодавства мав місце 3 вересня о 17:52, під час голосування за включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до статей 85 та 101 Конституції (щодо уповноважених ВРУ) та його направлення до Конституційного суду.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.