Хулігани протягнули атовця на машині майже пів кілометра, бо зробив зауваження за петарду (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Інцидент трапився в Івано-Франківську шостого вересня, про це інформує Голос.if.ua.

Ветеран АТО Роман Винник, на розі вулиць Івасюка-Хоткевича він з побратимами побачили, як з мікроавтобуса Мерседес невідомий кинув потужну петарду під ноги старшій жінці. Від вибуху та неабияк перелякалася. Дебошири на машині кинулися втікати, їх наздогнали на перетині вулиць Івасюка-Незалежності. Коли Винник підійшов з’ясувати причину такої поведінки, водій різко рушив з місця. Атовець зачепився за двері авто – його так протягнули аж до шляхопроводу над коліями. Водій машини та один з пасажирів втік, а молодика, котрий кидав петарду, затримали до приїзду поліції.

Правоохоронцям юнак розповів, що петарду кидав у своїх знайомих, і випадкову жінку образити не хотів. Згодом повернувся і водій машини. Його перевірили на стан сп’яніння – тверезий. Оскільки атовець травм не отримав, адмінпротокол за хуліганство склали лише на юнака, котрий кинув петрарду, повідомили у пресслужбужбі патрульної поліції.

На камеру хлопець вибачився за свої дії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.