У Франківськ приїхала перша партія нових тролейбусів з Білорусі

Новини, Суспільство

Очікуване поповнення електротранспорту в Івано-Франківську. Завершилась перша поставка нових тролейбусів, закуплених у співпраці з ЄБРР та Фондом чистих технологій. На КП «Електроавтотранс» повністю надійшла перша партія «рогатих» білоруського виробництва – 7 штук.

До речі, це саме ті тролейбуси, що придбані за грантові кошти. А загалом, до кінця року на КП «Електроавтотранс» має надійти 29 нових тролейбусів, 22 з них придбали завдяки кредиту від ЄБРР, інформує Голос.if.ua з посиланням на прес-службу міського голови.

Як розповів керівник КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк, в понеділок відбудеться навчання представниками виробника та налагоджувальні роботи. Поки водії тестують тролейбуси на території депо, вивчають панель та особливості машин. Новенькі «рогаті» виїдуть на маршрути до кінця вересня.

«Нам важливо розвивати мережу комунального транспорту. Усі нові автобуси та тролейбуси мають гарні відгуки від громади. Тому розуміємо, що зручний, доступний та недорогий транспорт – це не розкіш, а необхідність», – про Руслан Марцінків.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.