Рання смерть і коливання рівня цукру: чому вам потрібно відмовитися від дієтичних напоїв

Здоров'я, Новини

Згідно з дослідженням Всесвітньої організації охорони здоров’я, вживання дієтичної газованої води безпосередньо пов’язане з тривалістю життя.

До такого висновку експерти прийшли після експерименту, в якому взяли участь близько 500 тисяч людей з 10 різних країн, про це інформує Голос.if.ua .

Якщо вірити доповіді організації, вживання безалкогольних напоїв з штучними підсолоджувачами підвищує ризик передчасної смерті.

Багато людей переконані, що дієтичні напої набагато корисніші аніж звичайні через те, що вони не містять цукру і, як наслідок, калорій. Однак це зовсім не означає, що такий напій є нешкідливим, тому експерти закликають людей замінити всі безалкогольні напої чистою водою.

Вчені вважають, що штучні підсолоджувачі збільшують ризик передчасної смерті, оскільки після випитого низькокалорійного напою людина не відчуває насичення, через що з’їдає більше їжі. А це призводить до стрибків цукру в крові.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.