Франківців кличуть на перегляд фільму про Іловайськ

Новини, Суспільство

Франківців запрошують відвідати спеціальний показ українського фільму «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас», що відбудеться 1 вересня о 19:00 у кінотеатрі «Космос» за участю творчої групи.

Стрічку представлять режисер Іван Тимченко, продюсер Світлана Соловйова та актори Істан Розумний і Анастасія Ренард, Також на подію завітають бійці батальйону «Донбас», які були у самому серці подій в Іловайську та приймали участь у зйомках.

Про фільм:

29 серпня в прокат виходить воєнна драма «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас». В основі сценарію лежить реальна історія командира штурмової групи добровольчого батальйону «Донбас» Тараса Костанчука, який виступив продюсером картини і зіграв у фільмі самого себе.

Головний герой картини – батальйон «Донбас».   У фільмі йдеться також про загиблих в Іловайську реальних героїв – «Шульца»«Скіфа»«Франко»«Самольота»«Карата» та інших бійців.   Крім Тараса Костанчука, в стрічці знімалися близько 50 добровольців батальйону «Донбас», які вийшли живими з Іловайського котла.

Група відпрацювала 55 знімальних днів, зйомки проходили в Чернігівській, Запорізькій, Кіровоградській областях.

98% фільму знято «наживо», без використання комп’ютерної графіки і спецефектів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.