Прокуратура передала до суду справу щодо організованої групи, яка займалась сутенерством на території Прикарпаття

Кримінал, Новини

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 302 («Створення або утримання місць розпусти і звідництво»), ч. 3 ст. 303 («Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією»), ч. 1, ч. 2 ст. 317 («Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»), ч. 2 ст. 189 («Вимагання»), ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») КК України щодо організованої групи, яка займались сутенерством на території області:інформує Голос.if.ua. з посиланням на Прокуратуру Івано-Франківської області

Встановлено, що впродовж 2018-2019 років організована група, до складу якої входило двоє жінок та чоловік, займались втягуванням в проституцію осіб жіночої статі, організовували та контролювали їхню діяльність з надання послуг сексуального характеру, отримували та розприділяли прибутки, орендували житло для проживання жінок.
Під час досудового розслідування всім трьом фігурантам було обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави.
За вчинене їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.