Фахівці назвали продукти, які негативно впливають на потенцію

Здоров'я, Новини

Багато медиків сперечаються про методи і профілактику відновлення чоловічої потенції. Деякі пропонують складені списки корисних для чоловіка продуктів харчування.

Лікар-уролог однієї з столичних клінік запропонував свій варіант. Він вважає, що з раціону харчування чоловіка необхідно виключити шкідливі продукти.

Правильні продукти, упевнений він, допоможуть чоловікові довгий час не згадувати про незручності з потенцією.

При цьому він назвав основні проблеми чоловічої імпотенції. За його словами, це фітоестероген – група природних сполук рослинного походження.

Лікар назвав продукти, в яких міститься велика кількість цієї речовини – це бобові культури і дріжджі. Саме ці продукти зменшують вироблення тестостерону.

«Саме від цих продуктів необхідно відмовитися чоловікам, – говорить наш співрозмовник. – Також необхідно зменшити споживання цукру і солі, так як вони також впливають на чоловіче лібідо ».

Він зазначив, що також необхідно якомога менше пити кави і не застосовувати різні енергетики та алкогольні напої, особливо пиво.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.