МЕР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА АНОНСУВАВ ЗРОСТАННЯ ТАРИФІВ І НОВІ ВИБОРИ

Новини, Суспільство

У зв’язку з запровадженням ринку електроенергії для комунальних підприємств з 1 липня зросла на 15 відсотків вартість електроенергія. Це означає, що підніметься послуга водопостачання і тепла, якщо Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) піде на це, повідомив міський голова Івано-Франківська, «свободівець» Руслан Марцінків.

– Нагадаю тарифи для теплокомуненерго і водоканалу встановлює НКРЕ, в зв’язку з збільшення вартості електроенергії, рано чи пізніше відбудеться зміна в сторону  тарифу на тепло і воду. Також це видатки на електрику для тролейбусів і міськсвітла, а якщо добавити відміну нічного тарифу на електрику комунальним підприємствам, то знову ми маємо мінус на дороги, садки, школи, – відзначив міський голова.

Також міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про те, що у жовтні можуть відбутися дочасні місцеві вибори.

– Вибори тільки закінчилися, а вже готуємося до наступних. Є інформація, що позачергові місцеві вибори чекають на нас вже у жовтні. Вперше в Україні така ситуація, коли одна політична сила має 250 голосів у Верховній Раді, тобто все в одних руках. Це небезпечно, але це вибір людей, – відзначив пан Марцінків.

Автор:Репортер
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.