За минулу добу на дорогах Прикарпаття внаслідок ДТП дві людини загинуло, ще одна- травмувалася.

Кримінал, Новини

Дорожньо-транспортні пригоди з смертельними наслідками трапилися в Коломийському та Калуському районах, з травмованими у Надвірній: інформує  Голос.if.uа

Так, 26 липня, близько 21 години, 34-річний мешканець Калуша, керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем “ВАЗ-2109” в селі Завадка Калуського району, рухаючись у напрямку села Верхня, проявив неуважність, не обрав  безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі проїзної частини дороги де вчинив наїзд на 42-річного велосипедиста.

Внаслідок аварії велосипедист від отриманих травм загинув на місці події.

Цього ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася в селі Лісна Слобідка, Коломийського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, водій 1977 року народження, мешканець Коломиї, керуючи автомобілем “Джиллі”, вчинив наїзд на 71 -річного пішохода.

Останній переходив дорогу у невстановленому місці із ручною тачкою в якій перевозив сміття. У результаті аварії пішохід від отриманих тілесних ушкодженнь загинув на місці події.

Водій-тверезий.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в Надвірній. Близько 7 години, водій мешканець району, керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем “ВАЗ21140” на автодорозі Н- 09 сполучення “Мукачево-Львів” , проявив неуважність, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем “ЗАЗ 1103” під керуванням 89-річного місцевого мешканця.

Внаслідок ДТП водія “ЗАЗ1103” з травмами доставлено до лікувального закладу.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1, 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, не сідати за кермо в нетверезому стані, адже це призводить до непоправних наслідків.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.