Єфремова доправили в Київ і наділи йому електронний браслет

Кримінал, Новини

Співрозмовник у Нацполіції повідомив агентству “Українські новини”,  інформує Голос.if.ua , що колишнього голову парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова привезлив Київ, щоб відправити під домашній арешт. Захисники Єфремова підтвердили цю інформацію.
Колишнього голову парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, якого суд відправив під домашній арешт, привезли в Київ. Про це агентству “Українські новини” 25 липня повідомило джерело в Нацполіції.
“Він уже в Києві, [електронний] браслет наділи”, – сказав співрозмовник.
Захист Єфремова підтвердив цю інформацію.
Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії, наступного дня екснардепа заарештували.
Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, створенні терористичної організації “ЛНР”, а також привласненні, розтраті або заволодінні майном через зловживання службовим становищем.
22 липня суд відправив Єфремова під цілодобовий домашній арешт. Він має перебувати у квартирі сина в Києві до 20 вересня. Підсудний зобов’язаний здати закордонні паспорти і прибувати в суд на вимогу.
Єфремов покинув СІЗО у Старобільську Луганської області 24 липня. Він сказав, що його головне завдання – довести, що він “зовсім не винен”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.