На дорозі Мукачево – Рогатин сталась аварія: постраждало двоє людей. ФОТО

Кримінал, Новини

На автодорозі Мукачево-Рогатин водій автомобіля “Volkswagen Golf” не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою:нформує Голос.if.ua

Сьогодні, 23 липня, о 05:40 год. сталася дорожньо-траспортна пригода на трасі Мукачево-Рогатин поблизу с.Пістрялово Мукачівського району. На місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи районного відділення поліції встановили попередні обставини аварії.

Як з’ясували правоохоронці, водій  «Volkswagen Golf»  рухаючись в напрямку Мукачева не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажним фургоном  “Iveko”.

Внаслідок автопригоди травми отримали 38-річні водій та пасажирка легковика, обидва мукачівці. Потерпілих доставили до реанімаційного відділення місцевої районної лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.