Ще четверо новачків поповнило склад Івано-Франківського “Прикарпаття” (фото)

Здоров'я, Новини

Ще четверо новачків поповнило склад Івано-Франківського “Прикарпаття”.

Захисник Іван Пастух став другим новачком команди у літнє міжсезоння. Останньою командою 21-річного захисника став долинський «Нафтовик», в складі якого гравець став чемпіоном Івано-Франківської області, зігравши 16 матчів та забивши 2 голи: інформує Голос.if.uaз посиланням на Фіртка

Захисник Володимир Радульський третім поповнив склад Команди Рідного Краю у літнє міжсезоння. Володимир Радульський народився 2 липня 1998 року.

Останньою командою нашого захисника став долинський «Нафтовик», у складі якого Володимир став чемпіоном Івано-Франківської області, зігравши за «нафтовиків» 16 матчів.

23-річний півзахисник Олександр Солдатенко став четвертим новачком команди. Олександр Солдатенко народився 10 червня 1996 року. За плечима нашого півзахисника солідний досвід виступів у молодіжних лігах УПЛ у складі луганської “Зорі”, де він провів 56 матчів та забив три м’ячі.

Читайте також: Захисник “Прикарпаття” перейшов у прем’єрліговий “Львів”

Минулого сезону Олександр став чи не найголовнішим творцем бронзових нагород “Прикарпаття-Тепловика”, відзначившись 12-ма голами здобув звання кращого голеадора чемпіонату Івано-Франківської області.

І останнім придбанням “Прикарпаття” став нападник Владислав Семотюк.

Владислав Семотюк народився 14 листопада 2000 року. Нападник розпочав свій футбольний шлях у франківській СДЮШОР “Прикарпаття”, а свій перший професіональний контракт уклав у 2018-му році з кам’янською “Сталлю”, де захищав кольори юніорської та молодіжної команд (16 матчів).

Після розформування кам’янського клубу увійшов до структури столичного “Арсеналу”, разом з яким і дебютував в Українській Прем’єр-лізі – у столичному дербі з “Динамо” нападник відіграв перший тайм. Не забарився і перший гол на дорослому професіональному рівні – у кубковому двобої з “Черкащиною” Семотюк не зміг врятувати “канонірів” від вильоту з розіграшу трофею (2:3).

До цього клуб вже підписав молодого нападника Андрія Хому. Він виступав за команду «Прикарпаття-U-19», за яку минулого сезону зіграв 45 матчів та забив 33 голи. В «Прикарпатті» Андрій Хома виступатиме під 10-м номером.


Читайте також:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.