Андрій Сторожук пропонує Оксані Савчук провести дебати на мості (відео)

Відео-новини, Новини

Андрій Сторожук пропонує Оксані Савчук провести дебати на мості та розповідає історію зловживань на його будівництві: інформує  Голос.if.ua

з посиланням на firtka.if.ua/blog/view/andrii-storozhuk-proponuie-oksani-savchuk-provesti-debati-na-mosti-video

«Новий міст в Пасічну вже став «героєм» передвиборчих агітаційних роликів провладних кандидатів… А я переконаний, що дуже скоро він стане «героєм» кримінальних проваджень та розслідувань. Історія цього моста ще стане хрестоматійним прикладом зловживань, змов та спроб ділків від влади нагріти руки на коштах платників податків міста Івано-Франківська».

Андрій Сторожук коротко нагадав історію будівництва об’єкту та навів деякі приклади махінацій, зокрема, наголосив на неналежній якості майбутнього мосту і здорожчання ціни на 250 мільйонів гривень. Про це він записав відеозвернення.

«Пані Оксано, ми можемо подебатувати і тут, на мості! Або, як пропонують мені в коментарях франківці – на міському стадіоні. То як, пані Оксано, – «міст так міст» чи «стадіон так стадіон»?

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.