Дієтичні котлети з кабачків: дуже смачно та надзвичайно корисно

Здоров'я, Новини

Кожній господині важко уявити літо без кабачків. Цей дивовижний сезонний овоч володіє величезною користю і підходить для найрізноманітніших кулінарних шедеврів, будь-то перші страви або закуски, рекомендує Голос.if.ua.

І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні котлети з кабачків, які займуть гідне місце на вашому столі. Доступні продукти і трохи часу – все, що знадобиться для приготування цієї апетитної страви. Обов’язково приготуй і порадуй всю сім’ю.

СКЛАДОВІ:

  • 7 середніх кабачків
  • 200-300 г черствого хліба
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 2 яйця
  • сіль і перець за смаком
  • рослинна олія для смаження

ПРИГОТУВАННЯ:

Насамперед очисти кабачки від шкірки і насіння, зріж плодоніжки.

Очищені кабачки натри на дрібній тертці, посоли. Гарненько перемішай і залиш хвилин на 10.

Тим часом подрібни в блендері хліб до крихти. Можеш і просто розім’яти хліб руками, але це буде довше, а крихта не вийде досить дрібною.

Подрібни часник пресом.

М’якоть кабачків гарненько вичави, щоб прибрати сік.

До вичавленої кабачкової м’якоті додай хлібну крихту, часник і яйця. Поперчи і ретельно перемішай.

З отриманої маси сформуй котлетки і обсмаж на добре розігрітій сковорідці у великій кількості олії до золотистої скоринки. Смачного!

Котлетки бажано подавати зі сметаною. Причому вони дуже смачні не тільки відразу після готування, але навіть холодними. Обов’язкове збережи цей рецепт кабачкових котлет, щоб все літо годувати близьких смачними котлетками.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.