До поліції Прикарпаття надійшло 73 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства

Новини

Від початку передвиборчої кампанії до підрозділів поліції Івано-Франківщини надійшло 73 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.

Про це інформує Голос.if.ua із посиланням на повідомлення  нацполіції області.

25 заяв розглянуто відповідно до Закону «Про звернення громадян», на правопорушників складено 71 адміністративний протокол.

“З початку передвиборчої агітації слідчими розпочато одне кримінальне провадження за ч. 3 ст.157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. За фактами розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації без відомостей про тираж, друк та інформацію про осіб, відповідальних за випуск відповідно до ст.212-13 КУпАП на порушників складено 71 адміністративних протоколів у Івано-Франківську, Калуському, Коломийському, Богородчанському, Косівському, Надвірнянському та Снятинському районах”, – йдеться у повідомленні.

За 32-ма матеріалами проводяться перевірки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.