На “стометрівці” одеський благодійний фонд збирав гроші. Люди викликали поліцію

Новини

Вже кілька днів в центрі Франківська на “стометрівці” працюють вуличні музиканти, які нібито збирають кошти на лікування дітей.

Втім, не всім до вподоби така співоча благодійність, адже співаки для кращого ефекту використовують підсилювачі звуку. Тож хтось із мешканців прилеглих будинків сьогодні, 9 липня викликав поліцію. Про це в мережі повідомив франківець Богдан Досю, пише Голос.if.ua із посиланням на БліцІнфо.

Музики, які нібито працюють від благодійної організації “Благодійний фонд “Спарта” після спілкування з поліцейськими швидко зібрали речі і пішли геть.

Як виявилось, благодійна організація “БФ Спарта” зареєстрована в Одесі три місяці тому, засновником є Дрямов Андрій Володимирович. На благодійну організацію в судовому реєстрі є 11 господарських та цивільних справ.

Варто зауважити, що Дрямов також є засновником чи керівником ще однієї благодійної організації “Благодійний фонд “Благе діяння” та ГО “СПІВРОБІТНИКІВ-ВЕТЕРАНІВ І ПЕНСІОНЕРІВ ПРАВООХОРОННИХ ТА ПРАВОЗАХИСНИХ СЛУЖБ “ЛІГА-ПІВДЕНЬ-2019”.

Що ж стосується дитини, на яку збирають кошти Марії Щеглової, то остання згадка про збір коштів для дівчинки датується листопадом минулого року. Важливо є і те, що на початку червня ці благодійники встигли засвітитися в Полтаві, де люди також викликали поліцію.

Окрім того, за словами відомої волонтерки Оксани Вандич, з Коломиї цей благодійний фонд також попросили поїхати.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.